Liga Web sustine si se implica direct in proiectul social al lui Victor Ciumac

Victor Ciumac este conducatorul Asociatiei pentru Mediu si Dezvoltare Durabila Locala (AMDDL), o organizatie nonguvernamentala, non-profit si neafiliata politic. AMDDL activeaza in arii precum gestiunea crizelor, educatie si protectia mediului.

Colaborarea noastra cu aceasta asociatie implica dezvoltarea de catre echipa Liga Web a unei platforme de reactie civica; aceasta are menirea de a monitoriza locurile si persoanele ce au nevoie de ajutor, in eventualitatea unor dezastre; platforma creata de noi este, asadar, un loc central pentru identificarea regiunilor sau a comunitatilor afectate.

In prezent, Victor Ciumac a inceput campania de training pentru a instiinta cetatenii din localitatea Odobesti, judetul Vrancea, cu privire la rolul platformei si la modalitatile de management al crizelor (intrucat in acest spatiu geografic cutremurele frecvente se soldeaza deseori cu victime si afecteaza integritatea mediului).

Suntem mandri sa colaboram cu AMDDL si sa fim parte activa a acestui proiect, si avem speranta ca putem schimba lucrurile in bine.

Daca sunteti interesati sa aflati mai multe informatii despre AMDDL si colaborarea cu noi, accesati aceasta pagina.

Leave a Reply