// Site-uri agentii de turism
evden eve nakliyat
Site-uri agentii de turism

Site-uri agentii de turism

Web design si administrare site pentru agentii de turism la cele mai mici preturi! 

Dezvoltare web

CMS de administrare oferte si comenzi pentru site-uri agentii de turism

Am dezvoltat si imbunatatit pentru clientii nostri (agentii de turism) un sistem de administrare foarte facil pentru a administra ofertele de pe site-ul agentiei.

In CMS sunt prezente deasemenea module pentru administrarea comenzilor primite, pentru statistici privind cele mai vandute/accesate oferte, pentru administrarea categoriilor de oferte sau a promotiilor din site.

Practic aveti un sistem complet de  raportare si statistici astfel incat sa puteti evalua potentialul anumitor oferte prezente pe site-ul agentiei de turism.

Practic aveti un control absolut asupra site-ului agentiei dumnevoastra de turism fara a trebui sa aveti cunostiinte de programare.

 

Interfata user-friendly, filtre de cautare sau sortare, harti google sau comparatoare de oferte. Integrare cu scripturi oferite de partenerii dumnevoastra. Toate acestea pot fi prezente acum pe portalul unei agentii de turism.

Un site pentru o agentie de turism este un site foarte dinamic, cu schimbari frecvente de continut, astfel ca web design-ul trebuie sa asigure o interfata foarte adaptabila la aceste schimbari si care sa fie in acelasi timp intuitiva, usor de navigat si care sa conduca vizitatorul catre cea mai buna oferta pe care o puteti oferi.

Prezenta pe site a unor filtre de cautare, comparatoare de preturi, harti sau informatii supplimnetare (harti, vremea, alte oferte similare) vor ajuta vizitatorul sa ia decizia cea mai buna, scutind operatorii de o munca suplimnetara.

In acelasi timp operatorii pot folosi site-ul agentiei de turism ca un instrument de ofertare pentru clienti.

Cere o oferta de preturi pentru realizare web design , dezvoltare site de turism si a CMS-ului de administrare!