// Oferte de preturi web design
evden eve nakliyat
Oferte de preturi web design

Oferte de preturi web design

Oferte de preturi web design , magazine online, creare pagini web sau optimizare web

Oferte de preturi web design

Cat costa un site?

Mereu primim intrebarea simpla... cat costa un site? Pentru a va raspunde la aceasta intrebare trebuie sa stim foarte multe despre proiectul dumnevoastra (site, portal, CMS, magazin online), daca nu chiar totul.

Pretul unui site poate varia foarte mult in functie de cat de avansat este design-ul de numarul de pagini cu design distinct, de faptul ca are panou de administrare sau nu.

Astfel ca, va rugam atunci cand ne trimiteti o cerere pentru o oferta de web design sa incercati sa ne povestiti cat mai multe despre ceea ce vreti ca noi sa realizam. In felul acesta va putem trimite o oferta de pret pentru web design cat mai reala si cat mai potrivita ca raport servicii/ pret.

Ofertele standard de preturi pentru web design

Ofertele de pret pentru web design pe care le gasiti in meniul alaturat sunt pentru site-uri tip (de genul site pentru agentie de web design, site pentru ziare online).

Oferta de preturi pentru web design presupune anumite module si functionalitati, modulele sau serviciile suplimentare vor fi calculate separat, cele pe care nu le doriti vor face ca pretul sa scada.

Atentie! Preturile prezentate in ofertele de creare site sau web design sunt orientative!

Aceste oferte de preturi pentru web design va pot ajuta sa comparati serviciile oferite de Liga Webdesign cu cele oferite de alte firme pentru acelasi pret.

In cazul in care doriti sa renuntati la anumite servicii din oferta aceasta poate fi personalizata si pretul va fi recalculat.

Cereti o oferta gratuita de pret pentru proiectul dumnevoastra si noi o sa va trimitem o oferta personalizata de web design in cel mai scurt timp!