// Mentenanta si administrare e-commerce
evden eve nakliyat
Mentenanta si administrare e-commerce

Mentenanta si administrare e-commerce

Introducerea produselor noi, design bannere de promovare, concepere newsletter sau promovare produse pe alte portale. Noi avem grija ca magazinul dumneavoastra sa vanda si sa fie mereu pus la punct! 

Magazine online

Mentenanta si dezvoltare magazine online

Magazinele online trebuie sa tina pasul atat cu concurenta cat si cu schimbarile de pe Internet. Sau de ce nu, sa ii obligati pe altii sa tina pasul cu magazinul dumnevoastra, inovand si venind mereu cu lucruri noi.

Putem asigura dezvoltarea unor module noi (de statistici sau raporte, de suport cu clientii, de import produse din surse externe, de interconectare cu alte portale) sau pur si simplu asigurand functionarea corecta a magazinului online si o campanie constanta de promovare.

Administrare magazin virtual 

Ne putem ocupa de diverse servicii pentru a fi competitivi:

Suntem deschisi pentru a prelua orice alt serviciu pe care doriti sa il externalizati pentru a va putea concentra pe vanzarile din off-line sau pe livrarea si aprovizionare stocurilor.

In acelasi timp putem dezvolta cu ajutorul departamentului de software interconectari cu alte programe sau soft-uri pe care le folositi (programe de facturare, programe de contabilitate, programe de gestiune).