evden eve nakliyat
Consultanta SEO

Consultanta SEO

Audit SEO, analiza competitorilor, consultanta tehnici de SEO si consultanta privind transformarea vizitatorilor in clienti

Optimizare site web

Consultanta SEO pentru site-uri care sunt deja lansate si care nu au rezultate

In mare parte, aproape toti cei care apeleaza la servicii de consultanta SEO o fac in momentul cand isi dau seama ca au investit intr-un site si nu au rezultate in online.

In aceste cazuri un audit SEO al site-ului este foarte important pentru stabilirea masurilor ce se vor inteprinde pentru a scoate "la lumina" acel site.

Pe baza auditului, a analizei competitorilor si a unui studiu de piata se poate stabili strategia ce va fi urmata:

 

Consultanta SEO pentru site-uri aflate in perioada de analiza (sau pentru site-uri dezvoltate de o alta firma)

Nu suntem "secretosi", putem oferi servicii de consultanta privind optimizarea site-ului inca din faza de analiza, astfel incat site-urile ce urmeaza sa fie dezvoltate sa aiba o structura de linkuri corecta, sa fie evitate greselile frecvente (continut duplicat, linkuri moarte, usability, navigare), sa fie setate corect meta-tag-urile si titlurile paginilor, sa fie folosite tehnologii SEO-Friendly.

Suntem deschisi pentru colaborari cu companii de media online sau care au proiecte online pentru ai ajuta sa foloseasca la maximum potentialul unei retele de site-uri si pentru a-si dezvolta aceasta retea.

 

Alegerea corecta a cuvintelor cheie sau VIZITE MULTE vs CLIENTI 

Site-ul dumnevoastra are vizite dar nu apeleaza nimeni la firma dumnevoastra. Poate design-ul este de vina, poate formularul de comanda, poate cuvintele cheie alese gresit.

 

Utilizatorii pot cauta o anumita fraza pentru a obtine informatii despre un anumit produs, alta fraza pentru a cumpara un produs si alta fraza  pentru a gasi cel mai bun pret pentru acel produs.

Ati auzit de bounce-rate, de ROI sau de conversii, da nu reusiti sa le puneti pe toate cap la cap?

 

Aici vom interveni noi, cu servicii de consultanta optimizare site si de analiza a potentialului cuvintelor cheie.

Ne dati la telefon... ne povestiti despre proiect... ne punem de acord... si gata ne apucam de treaba!