// Consultanta SEO
evden eve nakliyat
Consultanta SEO

Consultanta SEO

Audit SEO, analiza competitorilor, consultanta tehnici de SEO si consultanta privind transformarea vizitatorilor in clienti

Optimizare site web

Consultanta SEO pentru site-uri care sunt deja lansate si care nu au rezultate

In mare parte, aproape toti cei care apeleaza la servicii de consultanta SEO o fac in momentul cand isi dau seama ca au investit intr-un site si nu au rezultate in online.

In aceste cazuri un audit SEO al site-ului este foarte important pentru stabilirea masurilor ce se vor inteprinde pentru a scoate "la lumina" acel site.

Pe baza auditului, a analizei competitorilor si a unui studiu de piata se poate stabili strategia ce va fi urmata:

 

Consultanta SEO pentru site-uri aflate in perioada de analiza (sau pentru site-uri dezvoltate de o alta firma)

Nu suntem "secretosi", putem oferi servicii de consultanta privind optimizarea site-ului inca din faza de analiza, astfel incat site-urile ce urmeaza sa fie dezvoltate sa aiba o structura de linkuri corecta, sa fie evitate greselile frecvente (continut duplicat, linkuri moarte, usability, navigare), sa fie setate corect meta-tag-urile si titlurile paginilor, sa fie folosite tehnologii SEO-Friendly.

Suntem deschisi pentru colaborari cu companii de media online sau care au proiecte online pentru ai ajuta sa foloseasca la maximum potentialul unei retele de site-uri si pentru a-si dezvolta aceasta retea.

 

Alegerea corecta a cuvintelor cheie sau VIZITE MULTE vs CLIENTI 

Site-ul dumnevoastra are vizite dar nu apeleaza nimeni la firma dumnevoastra. Poate design-ul este de vina, poate formularul de comanda, poate cuvintele cheie alese gresit.

 

Utilizatorii pot cauta o anumita fraza pentru a obtine informatii despre un anumit produs, alta fraza pentru a cumpara un produs si alta fraza  pentru a gasi cel mai bun pret pentru acel produs.

Ati auzit de bounce-rate, de ROI sau de conversii, da nu reusiti sa le puneti pe toate cap la cap?

 

Aici vom interveni noi, cu servicii de consultanta optimizare site si de analiza a potentialului cuvintelor cheie.

Ne dati la telefon... ne povestiti despre proiect... ne punem de acord... si gata ne apucam de treaba!