Posts Tagged ‘servicii de web design’

31/05 2010

CE INSEAMNA SEO?Scris de admin

SEOsearch engine optimization) este procesul prin care un website va fi optimizat astfel incat sa castige vizitatori prin aparitia pe o pozitie buna intr-un motor de cautare.

Cu cat pozitia unui site este mai buna la cautarea intr-un anumit motor de cautare , cu atat mai mult cresc sansele ca site-ul sa fie vizitat.

Poate ati observat ca la cautarea unui cuvant in motoare de cautare diferite (Yahoo sau Google) site-uri care apar in prima pagina sunt diferite.

De aceea cand un site este optimizat , este optimizat avand in vedere regulile impuse de toate motoarele de cautare importante sau in cazul in care se doreste , se poate insista pe un anumit motor de cautare (de exemplu in Romania, majoritatea navigatorilor pe internet folosesc Google).

Liga Web design este o firma specializata pe servicii de web design si optimizare site. Apelati la noi cu incredere, oferim rezultate intr-un timp relativ scurt !

31/05 2010

Firme web designScris de admin

Oferte firme web design

Nu va lasati pacaliti de prima oferta pe care o aveti atunci cand va trebui sa alegeti o firma de web design care sa se ocupe de site-ul  dumnevoastra.

Faceti un studiu comparativ al firmelor de web design existente pe piata si cu rezultate notabile si cereti oferte.

Oferta cea mai avantajoasa din punct de vedere al sumei nu este automat cea mai buna. Nu sugeram ca ar trebui sa alegeti o oferta mai scumpa, doar faceti comparatia intre serviciile oferite si pretul respectiv si gasiti ofertele cu un raport cat mai bun.

Stabiliti intalniri cu acestia si luati decizia finala, chiar si o discutie telefonica va poate fi de mare ajutor in alegerea unei firme.

Portofoliul firmelor de web design

Verificati portofoliul firmelor avand in vedere:

  • numarul si dimensiunea website-urilor create (minim 50 de proiecte)  - pot fi proiecte de o mai mare amploare , a caror dezvoltare dureaza si cateva luni , luati in considerare si acest lucru
  • numarul si calitatea clientilor – verificati referintele clientilor sau sunati unul dintre clienti si cereti o referinta despre firma de web design
  • numarul proiectelor pentru acelasi client dovedeste o relatie foarte buna de lunga durata intre client si firma de web design
  • calitatea site-urilor – trebuie sa aveti in vedere ca anumite site-uri sunt facute cu un buget redus
  • verificati traficul site-urilor si vedeti proportia vizitatorilor proveniti din motoarele de cautare

Colaborarea pe termen mediu si lung

Castigati un partener pe termen lung, in acelasi timp cu afacerea dumnevoastra va creste si site-ul firmei sau veti avea nevoie de alte servicii de web design.

Nu veti fi nevoit sa cautati de fiecare data o alta firma cu care sa lucrati. Veti avea o echipa ale carei competente le stiti si la care puteti apela cu incredere.

Noi dezvoltam relatii pe termen lung cu clientii nostri si putem sa ne laudam cu faptul ca suntem recomandati prietenilor, clientilor sau partenerilor celor cu care lucram.

Lucrurile simple sunt foarte importante pentru noi: respectul fata de client, efortul de a prezenta lucrurile pe intelesul acestuia, implicarea totala in proiect, idei si consultanta gratis.

Servicii complete de web design de la aceasi firma

Firma trebuie sa ofere servicii complete, de la alegerea numelui de domeniu, design, content si programare web pana la optimizare web, campanii publicitare si mentenanta.

Astfel veti fi nevoit sa alergati dupa alte firme, iar in momentul in care veti avea o problema va veti lovi de vechea poveste cu aruncatul pisicii in curtea celuilalt.

Liga Web design va poate oferi toata gama de servicii, avand oameni specializati pentru fiecare din fazele dezvoltarii unui proiect web.