Posts Tagged ‘liga web design’

19/07 2011

Liga Web lanseaza un nou portal de reduceri online-KoolPrice.roScris de admin

 

Liga Web Design lanseaza KoolPrice.ro- un nou portal de reduceri online. Daca intri pe KoolPrice.ro poti beneficia de oferte din diverse domenii precum:

  • Fashion/Style (imbracaminte, moda)
  • Entertaiment (filme, teatru, bowling, biliard)
  • Turism (excursii, sejururi, cazare, transport)
  • Auto/casa (electronice, electrocasnice, spalatorie, etc.)
  • Sanatate (clinici medicale, analize, stomatologie)
  • Restaurante, baruri, cafenele
  • Ingrijire personala (saloane de infrumusetare, fitness)
  • si multe multe alte oferte la preturi imbatabile.

Pentru a vedea cu ochii tai noul proiect realizat de LigaWeb intra pe www.koolprice.ro

16/06 2011

Liga Web merge la Women on Web 2011Scris de admin

Maine este a doua editie a conferintei femeilor din online-ul romanesc, Women on Web 2011. Women on Web este organizata de Evensys si promoveaza femeile din online si proiectele pe care le dezvolta. Printre speakerii de la aceasta editie se numara Cristina Bazavan, Sanda Nicola, Cori, Gramescu, Costin Cocioaba si alti specialisti ai online-ului romanesc. Conferinta surprinde oportunitatile si tendintele pe care Internetul le ofera astazi. Se va rezuma la o jumatate de zi de prezentari care au menirea sa inspire, sa activeze si sa ofere multiple posibilitati de networking si colaborare.

De la Liga Web merge PR & Marketing Managerul si specialistul nostru SEO, Diana. Maine va vom oferi mai multe detalii despre eveniment. Urmariti paginile noastre de Facebook si Twitter pentru informatii live de la Women on Web 2011.

30/05 2011

Liga Web a lansat site-ul trupei MandingaScris de admin

Liga Web are o noua lansare importanta: site-ul de prezentare al trupei Mandinga. Cu un design proaspat si reprezentativ pentru natura eterogena a trupei, cu un sistem de management al continutului dezvoltat de la zero special pentru acest site, Mandinga are acum o prezenta online perfecta pentru a comunica eficient cu fanii!

Va invitam sa vizitati noul site al trupei la www.mandinga.ro!