Liga’s New Year’s Resolutions

Iata un lucru pe care il avem cu totii: agenda pentru 2012. Am reusit sa trecem peste inca un sfarsit al lumii (mai avem unul si in acest an, desigur!) si sa ne indeplinim cu succes un procent respectabil din ceea ce ne-am propus. Vorbesc despre noi, echipa Liga Web, care a avut un an plin, frumos si deloc facil; pentru ca multumirea clientilor necesita eforturi din partea intregului colectiv. Dar, tragand linie, ne dam seama ca 2011 a fost fructuos din punct de vedere al colaborarilor si al oportunitatilor. Am mai crescut un pic, am mai invatat cate ceva, ne perfectionam continuu si ne ramane timp sa si sarbatorim succesele.

Inainte sa facem planurile pentru 2012, cred c-ar trebui sa facem o mica retrospectiva a anului precedent; pentru a ne trece-n revista realizarile, pentru a ne da seama unde e loc de mai bine, pentru a ne stabili standardele noului an si, nu in ultimul rand, pentru a ne incuraja sa continuam cu si mai mult spor. Asadar, in anul care tocmai a trecut, Liga Web Design a realizat peste 51 de proiecte online diverse (vedeti portofoliul), de la simple site-uri de prezentare, la magazine complexe. Le-am oferit clientilor nostri cele mai bune servicii de design, dezvoltare web si optimizare (SEO). Si suntem convinsi ca eforturile ne-au fost apreciate, si ca profesionalismul de care am dat dovada ne va propulsa intr-un 2012 mai incarcat si mai promitator.

Asa ca, tot noi, echipa Liga Web, ne dorim ca pana la urmatorul sfarsit al lumii sa fim si mai harnici, sa facem fericiti mai multi clienti si colaboratori si sa crestem in continuare. A propos de crestere, cautam doritori care sa ni se alature (mai multe detalii, aici si aici).

Voi ce va doriti in acest an?

 

Tags:

One Response to “Liga’s New Year’s Resolutions”

  1. Directrent says:

    Sper sa o tineti tot in ritmul asta si sa fiti orientati catre clientii si colaboratorii vostri

Leave a Reply