CE INSEAMNA SEO?

SEOsearch engine optimization) este procesul prin care un website va fi optimizat astfel incat sa castige vizitatori prin aparitia pe o pozitie buna intr-un motor de cautare.

Cu cat pozitia unui site este mai buna la cautarea intr-un anumit motor de cautare , cu atat mai mult cresc sansele ca site-ul sa fie vizitat.

Poate ati observat ca la cautarea unui cuvant in motoare de cautare diferite (Yahoo sau Google) site-uri care apar in prima pagina sunt diferite.

De aceea cand un site este optimizat , este optimizat avand in vedere regulile impuse de toate motoarele de cautare importante sau in cazul in care se doreste , se poate insista pe un anumit motor de cautare (de exemplu in Romania, majoritatea navigatorilor pe internet folosesc Google).

Liga Web design este o firma specializata pe servicii de web design si optimizare site. Apelati la noi cu incredere, oferim rezultate intr-un timp relativ scurt !

Tags: , , , , , , , , , ,

2 Responses to “CE INSEAMNA SEO?”

  1. Tudor says:

    Si cand ma gandesc ca in urma cu 13 de ani era aproape imposibil de realizat asa ceva te ia putin de cap. Oricum, foarte bine postul

  2. Cythia Hillanbrand says:

    We’re a group of volunteers and starting a new scheme in our community. Your website offered us with valuable info to work on. You’ve done an impressive job and our entire community will be thankful to you.

Leave a Reply