Cat costa un site? Vreau o oferta de pret pentru creare site…

Cred ca fiecare firma de web design s-a lovit de aceasta “problema” la un moment dat, primind cereri de oferta care contineau doar “cat costa un site?“, “vreau si eu un pret pentru creare site“.

Daca nu avem o descriere minimala a site-ului sau macar tipul de site pe care il  doriti (magazin online, site de prezentare) nu putem sa va spunem un pret aproximativ.

Liga Webdesign vine  in intampinarea dumnevoastra cu urmatoarele variante :

  • Consultanta gratuita la telefon pentru a afla preturile pentru creare site! Ne sunati si noi va intrebam despre site-ul dumnevoastra, daca doriti servicii complete, daca aveti hosting sau nu ,va spunem cam cat ar costa sa promovati site-ul si cum vom face asta, va propunem solutii pentru bugetul pe care il aveti in cazul in care pretul pentru web design  este prea mare.
  • Va sunam noi ! Ne lasati numarul de telefon folosind formularul de contact si va sunam noi sa discutam mai multe despre preturi si cat costa un site.
  • Cereti o intalnire cu unul dintre consultantii nostri. Vom aveam o intalnire in care va vom explica despre raportul pret/calitate, care sunt avantajele sa investiti intr-un proiect online sau care este cea mai buna solutie pentru bugetul dumnevoastra .
  • un formular de cerere oferta pret (un formular complex care sa ne ajute sa va dam un pret estimativ )
  • oferte de pret standard care sa va ajute sa va formati o parere despre tarifele si preturile pentru web design pe care le avem

Tags: , , , , , , ,

2 Responses to “Cat costa un site? Vreau o oferta de pret pentru creare site…”

  1. Dorian says:

    sunt de acord cu tine… nu poti cere pretul unui website fara sa dai cateva detalii despre ce anume cauti si cum vrei sa arate… preturile difera de cat de aspectuos vrei sa arate pana la numarul de pagini continute de acel site… De regula magazinul online este mai scump ca un site de prezentare deoarece numarul mare de pagini care il contine magazinul online necesita timp si munca din partea celui care il face.

Leave a Reply