Archive for the ‘Uncategorized’ Category

24/04 2012

Liga Web sustine si se implica direct in proiectul social al lui Victor CiumacScris de admin

Victor Ciumac este conducatorul Asociatiei pentru Mediu si Dezvoltare Durabila Locala (AMDDL), o organizatie nonguvernamentala, non-profit si neafiliata politic. AMDDL activeaza in arii precum gestiunea crizelor, educatie si protectia mediului.

Colaborarea noastra cu aceasta asociatie implica dezvoltarea de catre echipa Liga Web a unei platforme de reactie civica; aceasta are menirea de a monitoriza locurile si persoanele ce au nevoie de ajutor, in eventualitatea unor dezastre; platforma creata de noi este, asadar, un loc central pentru identificarea regiunilor sau a comunitatilor afectate.

In prezent, Victor Ciumac a inceput campania de training pentru a instiinta cetatenii din localitatea Odobesti, judetul Vrancea, cu privire la rolul platformei si la modalitatile de management al crizelor (intrucat in acest spatiu geografic cutremurele frecvente se soldeaza deseori cu victime si afecteaza integritatea mediului).

Suntem mandri sa colaboram cu AMDDL si sa fim parte activa a acestui proiect, si avem speranta ca putem schimba lucrurile in bine.

Daca sunteti interesati sa aflati mai multe informatii despre AMDDL si colaborarea cu noi, accesati aceasta pagina.

11/01 2012

Liga’s New Year’s ResolutionsScris de admin

Iata un lucru pe care il avem cu totii: agenda pentru 2012. Am reusit sa trecem peste inca un sfarsit al lumii (mai avem unul si in acest an, desigur!) si sa ne indeplinim cu succes un procent respectabil din ceea ce ne-am propus. Vorbesc despre noi, echipa Liga Web, care a avut un an plin, frumos si deloc facil; pentru ca multumirea clientilor necesita eforturi din partea intregului colectiv. Dar, tragand linie, ne dam seama ca 2011 a fost fructuos din punct de vedere al colaborarilor si al oportunitatilor. Am mai crescut un pic, am mai invatat cate ceva, ne perfectionam continuu si ne ramane timp sa si sarbatorim succesele.

Inainte sa facem planurile pentru 2012, cred c-ar trebui sa facem o mica retrospectiva a anului precedent; pentru a ne trece-n revista realizarile, pentru a ne da seama unde e loc de mai bine, pentru a ne stabili standardele noului an si, nu in ultimul rand, pentru a ne incuraja sa continuam cu si mai mult spor. Asadar, in anul care tocmai a trecut, Liga Web Design a realizat peste 51 de proiecte online diverse (vedeti portofoliul), de la simple site-uri de prezentare, la magazine complexe. Le-am oferit clientilor nostri cele mai bune servicii de design, dezvoltare web si optimizare (SEO). Si suntem convinsi ca eforturile ne-au fost apreciate, si ca profesionalismul de care am dat dovada ne va propulsa intr-un 2012 mai incarcat si mai promitator.

Asa ca, tot noi, echipa Liga Web, ne dorim ca pana la urmatorul sfarsit al lumii sa fim si mai harnici, sa facem fericiti mai multi clienti si colaboratori si sa crestem in continuare. A propos de crestere, cautam doritori care sa ni se alature (mai multe detalii, aici si aici).

Voi ce va doriti in acest an?