12/11 2013

Angajam Programator PHP entry levelScris de admin

CANDIDATUL IDEAL

-       Cunostinte bune de  PHP;

-       Relationarea facila cu bazele de date (ex: MySQL);

-       Cunostinte solide HTML si CSS;

-       Cunostinte Javascript si framework-uri (ex: jQuery);

-       Capacitate de a lucra independent dar si in echipa;

-       AVANTAJ: Relationare anterioara cu modul de lucru pe deadline-uri si prezentarea unor proiecte. Read the rest of this entry »

09/09 2013

Liga Web angajeaza programator PHPScris de admin

Programator PHP

CANDIDATUL IDEAL

-       Cunostinte foarte bune de  PHP;

-       Relationarea facila cu bazele de date (ex: MySQL);

-       Cunostinte solide HTML si CSS;

-       Cunostiinte Javascript si framework-uri (ex: jQuery);

-       Capacitate de a lucra independent dar si in echipa;

-       AVANTAJ: Relationare anterioara cu modul de lucru pe deadline-uri si prezentarea unor proiecte. Read the rest of this entry »

07/08 2013

Liga Web cauta coleg(a) pentru postul de System Administrator JuniorScris de admin

Cerinte:

  • Studii superioare, entry-level;
  • Persoana organizata, flexibila si proactiva;
  • Cunostinte de baza de programare necesare instalarii anumitor programe pornind de la codul sursa (compilare, instalare dependinte, instalare program, configurare etc) in mediu UNIX;
  • Administrarea de servere care ruleaza tehnologii open source (de tip Apache, PostgreSQL, MySQL, Bind, Samba, DHCP, DNS, SMTP etc.);
  • Administrarea echipamentelor si traficului din reteaua interna a companiei;
  • Supor tehnic pentru angajatii firmei pe partea de hardware si software;
  • Cunostinte de PHP-MySQL, HTML;
  • Experienta de lucru cu tehnologii web si configurare servere web;
  • Conostinte ale sistemelor de versionare; Read the rest of this entry »
25/02 2013

Angajam Web DesignerScris de admin

Web Designer

 

Responsabilitati:

-Realizarea de machete grafice pentru materiale tiparite/ web

-Crearea de elemente de identitate vizuala

-Dezvoltarea bazei de cunostinte de specialitate a departamentului

-Realizarea de pliante, afise, bannere, roll-up-uri, carti de vizita, logo-uri, mape de prezentare si alte materiale pentru print

-Elaborarea layout-urilor pentru pagini web

-Inserarea HTML si CSS pentru paginile web

 

Calificare si aptitudini:

-Adobe Photoshop

-Adobe Illustrator

-Corel Draw

-Cunostinte HTML si CSS

-Limba engleza, nivel mediu (scris, citit)

 

Candidatul ideal:

-Creativitate

-Capacitate de sinteza si analiza

-Adaptabilitate la tehnologiile noi

-Atentie la detalii

-Capacitatea de a comunica productiv cu ceilalti membri ai echipei

 

Asteptam cv-urile pe adresa de email hr@ligasoftware.ro.

31/01 2013

Liga Web angajeaza programator(i) PHP!Scris de admin

Cautam coleg(i) programator(i) PHP!

Esti interesat de job? Citeste specificatiile de mai jos si trimite-ne un cv la adresa hr@ligasoftware.ro. Nu esti interesat, dar ai un prieten care tocmai isi cauta un job de programator PHP? Te rugam sa ii recomanzi postul nostru vacant!

Multumim!

Programator PHP

 

CANDIDATUL IDEAL

-       Cunostinte foarte bune de  PHP;

-       Relationarea facila cu bazele de date (ex: MySQL);

-       Cunostinte solide HTML si CSS;

-       Cunostiinte Javascript si framework-uri (ex: jQuery);

-       Capacitate de a lucra independent dar si in echipa;

-       AVANTAJ: Relationare anterioara cu modul de lucru pe deadline-uri si prezentarea unor proiecte

 

RESPONSABILITATI

 

In functie de nivelul de cunostinte vom dezvolta impreuna site-uri, vom face aplicatii, vom contribui la procese de mentenanta si vom face optimizari pentru clienti/parteneri din tara dar si din strainatate.

 

Experienta intr-o alta firma nu este necesara, dar bagajul mediu de cunostinte PHP este obligatoriu.

 

BENEFICII

-       Mediu de lucru placut, intr-o echipa dinamica

-       Pachet salarial atractiv

-       Proiecte diversificate

-       Noi provocari, oferind posibilitatea de dezvoltare pe plan profesional

 

Asteptam cv-ul tau pe adresa hr@ligasoftware.ro.

05/06 2012

Ce trebuie facut si ce trebuie evitat in construirea link-urilorScris de admin

A tine pasul cu ranking-urile de cautare pare sa fie mai greu in 2012 decat in oricare alt an. Ne referim, desigur, la Google si in particular la misiunea de a imbunatati calitatea cautarilor in cursul anului curent. Am vazut schimbari majore in fiecare zona a cautarilor, variand de la sanctiuni pentru continutul saracacios de catre mai multe actualizari Panda Google, la sanctiuni off-page de construire de link-uri detectate nenatural sau la mesajele trimise pentru webmasteri prin intermediul Webmaster Tools. Read the rest of this entry »

17/05 2012

7 modalitati sa creezi o experienta memorabila pentru clienti, prin intermediul social mediaScris de admin

In ceea ce priveste interactiunea brandurilor cu clientii lor prin intermediul social media, avem atat vesti bune, cat si vesti proaste. Sa-ncepem cu cele mai putin bune: atunci cand un consumator se plange prin intermediul comunitatilor social media, poate sa terfeleasca destul de serios imaginea unui brand, caci vestile circula rapid in mediul online; partea buna este ca si laudele sau complimentele circula cu aceeasi viteza.

Daca va bazati pe faptul ca brandul dumneavoastra nu este prezent in acest mediu, va inselati amarnic; chiar daca nu sunteti activ, in mod garantat, sustinatorii si rivalii dumneavoastra sunt prezenti. Din aceasta cauza, este responsabilitatea fiecarui brand sa-si creeze o experienta in social media care sa-i transforme pe clientii nesatisfacuti in fani infocati. Pentru a va ajuta brandul in atingerea acestui scop, iata sapte modalitati prin care sa creati o experienta memorabila pentru consumatorii sai, prin intermediul social media. Read the rest of this entry »

09/05 2012

10 idei pentru a-ti creste profiturile – trenduri business in 2012Scris de admin

Pentru a putea crea o strategie de crestere a profitului, este foarte important sa va cunoasteti compania; odata ce-ati descoperit motivele pentru care afacerea dumneavoastra online este una de succes, veti dobandi capacitatea de a va eficientiza profiturile. Noi va oferim cateva sugestii pentru demararea acestui proces.

1.      Largirea gamei de produse

Exista mai multe modalitati de a va spori si varia lista de produse pe care le comercializati online; puteti analiza produsele care s-au vandut cel mai bine in ultima (scurta) perioada si introduce produse similare acestora; de asemenea, puteti analiza vanzarile din anul precedent, pentru a genera noi limite in care sa va incadrati atunci cand adaugati produse noi; ati putea, de asemenea, sa introduceti produse unice care sa va diferentieze de competitori.

2.      Extinderea afacerii pe piete straine

 

Extinderea internationala poate genera profituri mari, desi necesita o investitie minima. Pentru a alege regiunile in care vreti sa va vindeti produsele, cercetati intai piata si potentialii competitori. Cat despre site-ul afacerii dumneavoastra, trebuie sa-l reconstruiti intr-o maniera accesibila tuturor segmentelor de public, oferind posibilitatea alegerii unei limbi, in momentul accesarii.

Read the rest of this entry »

02/05 2012

12 unelte necesare pentru specialistul de marketing in continutScris de admin

Una dintre intrebarile adresate cel mai des oamenilor de marketing este urmatoarea: “Cred ca pot scrie continut de marketing, dar ce fel de continut da cel mai mare randament?” Raspunsul scurt la aceasta intrebare este ca exista cel putin 12 tipuri de continut care poate fi utilizat ca parte a oricarui plan de continut de marketing.

In acest caz, concentrarea este pe continutul care poate imbogati brandul pe care-l promovati, dincolo de website-ul sau ori de blog. Nu exista o singura tipologie care functioneaza la parametri optimi pentru toate companiile. De fapt, diversificarea si portofoliul de continut care poate fi promovat sunt cheia. Iata cele 12 modalitati pe care sa va focusati, si aflati cum pot fi folosite: Read the rest of this entry »

24/04 2012

Liga Web sustine si se implica direct in proiectul social al lui Victor CiumacScris de admin

Victor Ciumac este conducatorul Asociatiei pentru Mediu si Dezvoltare Durabila Locala (AMDDL), o organizatie nonguvernamentala, non-profit si neafiliata politic. AMDDL activeaza in arii precum gestiunea crizelor, educatie si protectia mediului.

Colaborarea noastra cu aceasta asociatie implica dezvoltarea de catre echipa Liga Web a unei platforme de reactie civica; aceasta are menirea de a monitoriza locurile si persoanele ce au nevoie de ajutor, in eventualitatea unor dezastre; platforma creata de noi este, asadar, un loc central pentru identificarea regiunilor sau a comunitatilor afectate.

In prezent, Victor Ciumac a inceput campania de training pentru a instiinta cetatenii din localitatea Odobesti, judetul Vrancea, cu privire la rolul platformei si la modalitatile de management al crizelor (intrucat in acest spatiu geografic cutremurele frecvente se soldeaza deseori cu victime si afecteaza integritatea mediului).

Suntem mandri sa colaboram cu AMDDL si sa fim parte activa a acestui proiect, si avem speranta ca putem schimba lucrurile in bine.

Daca sunteti interesati sa aflati mai multe informatii despre AMDDL si colaborarea cu noi, accesati aceasta pagina.